Aanmelden bij uw online producten van LexisNexis®

Voordat u met Nexis® zoekvragen kunt uitvoeren, geeft u op de aanmeldpagina onderstaande gegevens op en klikt u vervolgens op de knop Aanmelden.

Opmerking: Voor alle sessies wordt een SSL-verbinding (Secure Socket Layer) gebruikt.
ValueBeschrijving
GebruikersnaamGeef uw gebruikersnaam op.
WachtwoordGeef uw wachtwoord op.
AanmeldenNadat u in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord de juiste waarden hebt opgegeven, klikt u op deze knop om uw sessie te beginnen.
Mijn gegevens onthouden

Vink dit selectievakje aan als u wilt vermijden dat u voor elk gebruik van Nexis® uw gebruikersnaam en wachtwoord moet opgeven. Gebruikt u meerdere browsers, dan moet u uw aanmeldgegevens afzonderlijk opslaan in elke browser.

Opmerking: We raden u aan deze functie niet te gebruiken op een computer die ook voor anderen toegankelijk is. Als de optie Onthoud mijn aanmeldgegevens is geselecteerd, worden namelijk alle zoekvragen die op deze computer worden uitgevoerd, toegewezen aan de aangemelde gebruiker. Dit geldt ook voor de kosten die hiermee verband houden.

Als u de optie Onthoud mijn aanmeldgegevens wilt uitschakelen, meldt u zich af bij Nexis® en klikt u op de pagina die wordt weergegeven, op de link Klik hier als u uw aanmeldgegevens niet langer op deze computer wilt bewaren.

Gebruikersnaam vergeten?Klik op deze link als u een e-mail wilt ontvangen met informatie over hoe u uw gebruikersnaam opvraagt.
Wachtwoord vergeten?Klik op deze link als u een e-mail wilt ontvangen met informatie over hoe u uw wachtwoord opvraagt.
Enterprise Sign-inNadat u in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord de juiste waarden hebt opgegeven, klikt u op deze knop om u via een extern systeem aan te melden (indien van toepassing).
Academic Sign-inNadat u in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord de juiste waarden hebt opgegeven, klikt u op deze knop om u via uw onderwijsinstelling aan te melden (indien van toepassing).
Meer/MinderKlik op deze links om meer of minder telefoonnummers voor ondersteuning weer te geven.
Registreren om persoonlijke aanmeldgegevens te maken

Als onder aan de aanmeldpagina de knoppen Nu registreren en Later registreren worden weergegeven, kunt u persoonlijke aanmeldgegevens maken, zodat u bepaalde functies van het product (waaronder Mijn instellingen en Opgeslagen zoekvragen) kunt gebruiken.

• Klik op Nu registreren om persoonlijke aanmeldgegevens te maken.
    Opmerking: Deze functie is alleen beschikbaar voor gebruikers van wie het IP-adres is geverifieerd. Hebt u hierover vragen, neemt u dan contact op met uw systeembeheerder.
  • Als u zich op een later tijdstip wilt registreren, klikt u op Later registreren en gaat u verder met uw aanmelding bij Nexis®. U kunt dan in Nexis® op elk gewenst moment op de link Registreren (in de navigatiebalk boven aan de pagina) klikken om uw gebruikersnaam en wachtwoord te wijzigen.

Copyright © 2017  LexisNexis   Alle rechten voorbehouden.